Neka 2020. bude godina tvog biznisa!

Sa početkom svake nove godine dolazi i želja da je započnemo na najbolji mogući način. Spisak novogodišnjih rezolucija je odavno gotov i čeka da se jedna po jedna stavka polako uklanja sa njega. Sa našeg spiska za 2019. godinu je nestalo puno stavki i ispratili smo je uz mnogo izazova, noviteta i ideja.

Naša 2020. godina počinje uz 60% popusta na sve hosting pakete za period od godinu dana! Pravo vreme da započneš svoj onlajn projekat, zar ne?


Pa da rezimiramo!

Još od trenutka kada smo vam se predstavili želeli smo da vam približimo šta to radimo, na koji način radimo kao i ko su lica koja se svakodnevno brinu o vašim sajtovima. Ta briga se nikako ne svodi na jedan prostor na serveru, već uključuje i neprekidni razvoj usluge iz nekoliko aspekata, sve u cilju udobnosti i bezbednosti naših korisnika i njihovih biznisa.

🔧 cPanel alati

cPanel alati su tu kako bi vam olakšali rad sa vašim hosting nalogom. U prethodnih nekoliko meseci smo razvili i predstavili nekoliko alata:

  • PHP Manager – za promenu PHP verzije hosting naloga, promenu vrednosti PHP direktive, aktiviranje/deaktiviranje PHP modula i promenu PHP verzija direktorijuma;
  • Backup Manager – za brzo i lako upravljanje vašim arhivama;
  • Process Manager – za monitoring svih procesa koji se odvijaju na vašem hosting nalogu;
  • Inodes Manager – za proveru stanja inode-a i njihovu distribuciju u okviru hosting naloga;
  • Fix Permissions – za regulisanje pristupa fajlovima i podacima na njima;
  • Memcached i Redis – za ubrzavanje vašeg sajta;
  • WordPress Manager – za lako i brzo upravljanje vašim WordPress sajtom.

🔐 Bezbednost

U toku prethodne godine smo vam dosta pričali o ovoj temi, ali ćemo isto tako i nastaviti. Pa, da se podsetimo:

👔 Biznis

Razumemo da svaki početak može biti težak i težimo ka tome da vam pomognemo da započnete svoj onlajn projekat. Zato smo vam pričali malo o tome:

Na našem spisku novogodišnjih rezolucija se nalaze naši klijenti, zbog kojih ćemo nastaviti da razvijamo postojeće i dodajemo nove usluge – a sve u cilju lakšeg poslovanja i vašeg poslovnog razvoja. Zato ne čekajte – neka 2020. bude godina vašeg biznisa. Započnite svoj onlajn projekat – a mi čuvamo sigurno mesto za njega.


Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре