WordPress Manager by SuperHosting: jer znamo da ste bili dobri WordPress-ovci ove godine.

Za početak, malo statistike: prema najsvežijim istraživanjima W3Techs, WordPress čini nešto više od 35% svih veb-sajtova na internetu. Od ukupnog broja sistema za upravljanje sadržajem WordPress čini više od 60%. WordPress je možda počeo kao sistem za jednostavnije blogovanje, ali danas se koristi kako za mnogo ozbiljnije korporativne sajtove tako i za onlajn prodavnice (16% svih WordPress sajtova koristi WooCoommerce).

Imajući u vidu potrebe velikog dela naših korisnika, kao i pomenutu statistiku, naša tehnička podrška, programeri i sistem administratori su rešili da budu vredni i kreativni. Tako je nastao alat specijalno namenjen našim klijentima koji koriste WordPress – WordPress Manager by SuperHosting.

Ovaj alat možete naći u vašem cPanelu, u odeljku SUPERHOSTING TOOLS. On dolazi u dve verzije: Light (besplatna uz SuperStart paket) i Full (besplatna uz pakete SuperPro i SuperHosting).

A kakve vam sve funkcije ovaj alat donosi?

Dodatne funkcije koje su dostupne uz Full verziju obuhvataju:

Još nekoliko primera kako možete koristiti ovaj alat:
○ Sada, kada želite da premestite Vaš sajt na drugu URL adresu, ne morate ručno da menjate konfiguracione fajlove i bazu podataka, već završiti sve uz dva klika.
○ Ako se brinete za bezbednost Vašeg sajta, naš alat će ga skenirati i predložiti neophodne izmene. Više nema potrebe za instalacijom dodatnih plugin-ova, jer se sve obavlja iz cPanela pomoću ovog menija.
○ Možete da promenite osnovnu (sistemsku) imejl adresu WordPress sistema. Ova imejl adresa je važna zato što ćete na nju dobijati obaveštenja za komentare, nove objave, registrovane korisnike i slično.
○ Možete da dodate ime i korisnika za vašu MySQL bazu podataka prilikom same instalacije WordPress sistema.

Još jedan od važnih dodataka ovog alata je to da iz jednog menija možete proveriti da li se neki deo sadržaja vašeg HTTPS sajta učitava preko nekriptovane HTTP veze.
Ovo je vrlo važno iz razloga što će nekriptovan sadržaj biti prepoznat od strane pretraživača i na taj način ga obeležiti kao nebezbedan ili čak blokirati njegovo učitavanje.

Kada smo pravili ovaj alat imali smo u vidu i korisnike koji su iskusni u pravljenju WordPress sajtova i upravljanju njima, ali i one koji tek započinju svoj projekat.

Zato Vam preporučujemo da se ulogujete u svoj hosting nalog i „otpakujete“ svoj poklon kako biste isprobali sve njegove pogodnosti. Uživajte i javite nam kako vam se sviđa!


Sanja Dinić
Sanja Dinić
Sanja je deo korisničke podrške SuperHosting.RS-a. Voli i pse i mačke. Smatra da ako hoćeš nešto da dobro objasniš, treba da ga objasniš jednostavno. Ljubitelj tamnog piva i još tamnije kafe. Učenje stranih jezika joj nije bilo dovoljno zanimljivo, pa je prešla na programske.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре