8 želja koje smo ispunili tokom 2020. godine

Stigao je onaj deo godine – vreme za osvrtanje na jednu celu godinu našeg života, na to šta smo uspeli da uradimo, šta nismo, šta smo mogli drugačije… Što se nas tiče, možemo reći da smo vrlo srećni što ovako završavamo jednu od najizazovnijih godina u našem iskustvu. Srećni smo i što imamo prilike da budemo sa vama, našim SuperKlijentima – jer ste vi naša najveća podrška. Hvala vam na tome!

I dok se osvrćemo na 2020. već razmišljamo o 2021. – postavljamo nove ciljeve za narednih 12 meseci i pravimo spisak želja. Naš spisak je toliko dug da se prostire od Laponije do Beograda. Ali, već smo veliki – ove godine smo proslavili 15. rođendan – i znamo da nam Deda Mraz neće doneti sve na tacni. Znamo da treba da radimo kako bismo ostvarili naše ciljeve.

I, dok već polako počinjemo da radimo na ispunjavanju želja za narednu godinu, želeli smo da se osvrnemo na ovu, vrlo čudnu, godinu – i sve želje koje smo ostvarili tokom nje!

1. Poželeli smo da kreiramo mnogo korisnog sadržaja za vas

I na samom početku smo počeli da radimo na njemu! Prvi blog članak 2020. godine je objavljen već 16. januara, pa se na kraju može reći da smo tokom iste godine objavili:

  • 52 članka na našem SuperBlogu! Dobar deo njih spada u kategoriju Za vaš biznis, jer je ova godina bila posvećena upravo tome – razvoju onlajn biznisa.
  • Naša Baza znanja je takođe znatno uvećana i trenutno tamo možete naći preko 350 članaka o vašem hosting nalogu, domenima, WordPress-u i još puno toga.

2. Poželeli smo više prostora za klijente kojima je to potrebno

I iz tog razloga smo objavili novu uslugu u našem portfoliju – Virtuelni Privatni Serveri (VPS)!

Specijalno za vas smo kreirali 10 različitih VPS paketa – i svaki od njih odgovara različitim potrebama naših klijenata. Sada, svi naši klijenti koji imaju potrebu za više resursa, mogu da izaberu ovo fleksibilno hosting rešenje.

3. Poželeli smo da vaši sajtovi budu još zaštićeniji

Već znate da je bezbednost naš osnovni prioritet. To dokazuje naš bezbednosni sistem SH Protect i DDoS zaštita koji čuvaju vaše sajtove od zlonamernog pristupa i napada.

Tokom 2020. godine smo uspeli da sprečimo hiljade zlonamernih radnji ka vašim sajtovima, a naš bezbednosni sistem je dobio nekoliko stotina novih pravila koja će se brinuti o vašoj bezbednosti još bolje.

4. Posle smo poželeli da i vaši imejlovi budu još zaštićeniji

Znamo da je vaša poslovna komunikacija od izuzetne važnosti, a profesionalne imejl adrese su naša briga. Već dobro poznata Inteligentna SPAM zaštita je tu, ali smo ove godine poboljšali bezbednost vaše imejl komunikacije uz dodatnu SuperUslugu – Premium zaštita od SPAM-a i virusa.

Ona čuva vašu biznis komunikaciju tako što automatski blokira SPAM imejlove, viruse, zlonameran softver i pokušaje za fišing. Fišing je najčešća metoda krađe osetljivih podataka i ceo svet se bori protiv istog. Možete da aktivirate ovu dodatnu zaštitu putem vašeg korisničkog profila ili da nas kontaktirate ako želite da mi to uradimo umesto vas. Požurite i uverite se u kvalitet ove usluge!

5. Imali smo veliku želju da vaši sajtovi budu još brži

I na tome smo vredno radili! Krajem februara ove godine smo vas upoznali sa novim alatom u našem portfoliju – SuperCache Manager by SuperHosting!

SuperCache je veb-akcelerator koji kešira statički i dinamički sadržaj vaših sajtova. Ovaj proces se odvija na nivou servera, za razliku od drugih alata, poput Memcached i Redis koji rade na nivou aplikacije.

Alat je integrisan u cPanel, tako da ga svi naši klijenti koji koriste SuperHosting paket mogu aktivirati vrlo brzo.

Brzina sajtova je jedan od naših prioriteta jer direktno utiče na vaše onlajn poslovanje – i ovu odgovornost shvatamo vrlo ozbiljno.

6. Želeli smo da imate širok izbor kada je u pitanju registracija vašeg onlajn identiteta

I kada smo „načuli“ da je .IO domen vrlo popularan među startapima iz oblasti tehnologija, nismo odugovlačili i omogućili smo registraciju istog vrlo brzo!

Osim toga, imali smo mnogo promocija sa fokusom na vaše onlajn ime – jer je domen nešto po čemu će vas vaši klijenti prepoznati. Zato trenutno možete iskoristiti i našu trenutnu akciju – 70% popusta na hosting paket + .RS domen!

7. Želeli smo da postanemo deo nečeg većeg

I tako smo ove godine postali deo najveće hosting grupe u zapadnoj Evropi – Team.blue.

To nam je dalo vetar u leđa ne samo da radimo na vašem onlajn prisustvu tokom 2020. godine, već da neodložno počnemo da radimo i na inovacijama za blisku budućnost. Postavili smo sebi za cilj da proširimo svoje prisustvo na Balkanu – a više o tome kada budemo rezimirali 2021. godinu! 🙂

8. I poslednje, ali nikako manje važno – poželeli smo da budete zadovoljni našim uslugama

I nesumnjivo ste nam pokazali da jeste! Dobili smo toliko lepih komentara, poruka i poziva – i to je naša najveća motivacija! Zato nećemo stati da radimo na tome da vi, naši klijenti, budete zadovoljni i da znate da, bez obzira na neočekivana dešavanja u svetu, uvek postoji jedan tim koji će se brinuti za vaš sajt – vaš SuperTim.

Adaptacija je reč koja je obeležila ovu godinu i u ovoj „Zoom eri“ naš tim ne prestaje da je 100%, a možda i više, produktivan. Duh SuperTima je svima pomogao da odgovorimo na sve izazove koje je ova godina bacila na nas – i tako smo, na kraju ove godine, rekli jedno virtuelno „Živeli!“ dok polako otvaramo vrata narednoj godini. Radujemo se što ste stekli poverenje u nas tokom ove vrlo izazovne godine. Hvala vam!

P.S. Pripremili smo vam i jedan video pozdrav iz topline naših domova. Želimo vam srećniju, uspešniju i zdraviju 2021. godinu!

 

Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре