SuperHosting.RS širi svoje prisustvo na Balkanu i postaje deo vodeće evropske hosting grupe

U poslednjih 12 meseci se dogodio niz pozitivnih promena za SuperHosting, suprotno svim nejasnim dešavanjima u vezi sa pandemijom Covid-19.

Motor svega što radimo ste upravo vi – naši klijenti i partneri, koji su stekli poverenje u nas još pre 15 godina!

Sebi smo zadali visok cilj – da SuperHosting postane sinonim za digitalne usluge u celom regionu. U nastavku teksta ćemo vam ispričati malo više o njima.

Kao što možda već znate, SuperHosting je započeo svoju avanturu još pre 15 godina sa sedištem u Sofiji, Bugarskoj. Nije tajna da nam većina klijenta dolazi po preporuci od strane već postojećih, zadovoljnih korisnika. Visoki nivo podrške je nešto beskompromisno za nas i smatramo to pravilnim načinom da nudimo naše usluge.

Vođeni idejom da proširimo ovaj model razmišljanja i vrednosti, pre tačno godinu dana smo razvili svoje prisustvo i u Srbiji uz, vama itekako poznat, brend SuperHosting.RS. Ovo je bio veliki i značajan korak za nas.

Za godinu dana, SuperHosting.RS je dosta brzo napredovao i već predstavlja izabranog hosting partnera nizu manjih i srednjih biznisa u Srbiji. Podrška klijentima je na srpskom jeziku, a naša kancelarija u Beogradu je postala bogatija za još novih kolega. Portfolio usluga SuperHosting.RS-a će se tek širiti, a naši klijenti su već imali prilike da se uvere u prednosti naših usluga, ploda knowhow-a i iskustva koje smo stekli u poslednjih 15 godina u Bugarskoj.

Nakon otvaranja kancelarije u Srbiji se posledično nametnulo pitanje: kako da nastavimo da se razvijamo u regionu i pomognemo velikom delu biznisa da još uspešnije razvijaju svoje digitalno prisustvo? Pogotovo u vremenu kada je biti onlajn imperativ i digitalna transformacija ne predstavlja tako težak zadatak.


Srećni smo da vam saopštimo da je u junu ove godine SuperHosting.RS postao deo najveće hosting grupe u zapadnoj Evropi – Team.blue.


Za nas kao kompaniju je ovo veoma važan korak koji će da nam omogući da proširimo naše prisustvo u celom regionu.

Grupa Team.blue uključuje više od 30 lokalnih evropskih brendova i u potpunosti radi u smeru razvoja svog potencijala tako što pomaže svim lokalnim timovima.

Na Team.blue ne gledamo prosto kao na investitora, već na partnera koji deli naše vrednosti i poglede na razvoj naše branše – i odgovara korisničkim zahtevima, potrebama biznisa i brzom razvoju tehnologija. Osnovni cilj pridruživanja ovoj grupi je da nastavimo da nudimo kvalitetnu uslugu i pretvorimo SuperHosting brend u čvorište digitalnih usluga u regionu.

SuperHosting će nastaviti da se razvija pod istim brendom i sa istim timom koji ga čini. Ljubo i ja, osnivači, ćemo nastaviti da vodimo kompaniju kao nezavisni biznis.

A zajedno sa našim timom ćemo, kao i do sada, nastaviti da razvijamo sve više usluga i digitalnu sredinu uopšte.

Promena u našoj organizaciji neće biti. Naravno, predstoji nam niz poboljšanja usluge na svim nivoima koji su uvek bili i biće deo našeg razvoja – kako u Bugarskoj, tako i u Srbiji.

Na ujedinjenje različitih biznisa se često gleda kao na težak zadatak – ali za nas to predstavlja realnost i pretvara se u osnovni faktor razvoja biznis sredine u našem regionu.

Verujemo da ćemo, zahvaljujući ovom koraku, pokazati svetu da je Balkan mesto u kom lokalni digitalni biznis ne samo započinje, već raste i stabilno se razvija. Ovo pokazuju i hiljade uspešnih projekata naših klijenata koji su kod nas pronašli dom.

Hvala vam na poverenju!

Ljubomir Rusanov i Metodi Drenovski

Metodi Drenovski
Metodi Drenovski
Metodi je upoznat sa svim dešavanjima u digitalnom svetu i zna da hosting usluga nije prosto mesto na serveru. Ona je mnogo više od toga - kvalitet, pouzdanost, podrška i potpuno veb rešenje. Metodijeva SuperSila je da pomogne svim našim klijentima da poboljšaju svoje onlajn prisustvo.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре