Kolač u tiganju? Nemoguće! Potpuna usluga upola cene? Itekako moguće.

Nakon što smo obeležili kraj leta sa .RS domenima po ceni od 120 dinara, primetili smo da septembar nije mesec novih početaka samo školarcima, već i svima koji žele da naprave korak napred u svom digitalnom prisustvu. Jesen je pravo vreme za nove početke i mi to nismo zaboravili – zato smo i pripremili nešto novo za sve vas koji i dalje čuvate taj ambiciozni jesenji duh.

Iako nas vreli dani polako napuštaju, SuperHosting.RS ekipa je rešila da ne rashladi svoje vrele popuste, već samo da ih osveži – i to upola cene. Da – možete obezbediti siguran dom svom sajtu za period od godinu dana po 50% nižoj ceni! A tačnije:

SuperStart: 2940 RSD umesto 5880 RSD za period od godinu dana

SuperPro: 5040 RSD umesto 10 080 RSD za period od godinu dana

SuperHosting: 10 440 RSD umesto 20 880 RSD za period od godinu dana

Cena je od velike važnosti pri kupovini bilo kakve usluge i težimo ka tome da bude pristupačna svim našim klijentima. Ali, osim cene, postoji još mnogo kriterijuma na koje bi trebalo obratiti pažnju prilikom izbora vašeg hosting partnera. Podsetićemo vas zašto je SuperHosting vaš savršeni partner:

Podrška:

Za nas podrška ne znači prosto rešavanje problema. Ona je tu kako bi vam pomogla prilikom izbora domena i pravilnog hosting paketa, raznim podešavanjima, migracijom sajta, dala dodatne informacije i još mnogo toga. Osim svega toga, još jedna prednost domaćim klijentima je to što je podrška na srpskom, za razliku od inostranih hosting provajdera. Odgovaraju ekspresno putem telefona, imejla, četa na sajtu, pa čak i putem Fejsbuka!

Lokacija servera:

Naši serveri se nalaze u regionu, što čini učitavanje vašeg sajta još bržim. Locirani su u jednom od najpoznatijih datacentara, Equinix-u, imaju neprekidan nadzor i internet povezanost preko dva nezavisna provajdera sa dinamičkim usmeravanjem saobraćaja. Osim toga, cela naša infrastruktura je bazirana na SSD diskovima, što dodatno povećava brzinu vaših sajtova.

Bezbednost

Bezbednost je na našem prvom mestu. U praksi hosting kompanija bezbednost je postala usluga koja se dodatno naplaćuje. Naša infrastruktura uključuje DDoS zaštitu, kao i SH Protect, bezbednosni sistem koji smo sami razvili, koji štiti sve vaše sajtove i automatski ih čisti ukoliko dođe do bilo kakvog napada. Sistem je baziran na AI-u, što znači da je samouk, i ukoliko se napad dogodi na jednom sajtu, cela infrastruktura će se osigurati od istih.
Sve to je uključeno u cenu hosting paketa koje nudimo.

cPanel alati

Kontrolni panel vaših hosting naloga je cPanel – najpoznatiji hosting kontrolni panel pomoću koga možete brzo i lako vršiti izmene. Osim alata koji su uključeni u cPanel smo razvili i nastavljamo da razvijamo i naše sopstvene – sve kako bismo olakšali korisnicima i omogućili im da vrše željene promene u par klikova.

Registracija domena

Predstavljajući ime vašeg sajta i elektronske pošte, domenima pridajemo veliku važnost. Zato smo učinili proces registracije domena vrlo brzim i lakim. Imamo oko 350 ekstenzija domena u ponudi, a takođe smo i ovlašćeni registar nacionalnih .rs i .срб domena.

Sve to i još mnogo toga upola cene?

Da – zato što verujemo da je pravi trenutak da razvijete svoje onlajn prisustvo.


Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре