Zašto su .RS i .СРБ domeni super i kako to za 120 dinara?

Zamislite ovo: imate ideju i rešili ste da otvorite firmu ili osnujete organizaciju. Prvo što biste uradili je da joj date ime – nešto što će je odlikovati i po čemu će vaša ideja biti prepoznatljiva.

Živimo u vremenu olakšane realizacije ideja i sve udobnijih instrumenata koji isto potpomažu, što, sa druge strane, čini izdvajanje iz mase velikim izazovom. Kako biste potencijalnim klijentima i saradnicima pokazali na koji način se ističete, morate im pokazati vašu jedinstvenost i u digitalnom prostoru. Najbolji način da utemeljite svoj onlajn identitet je kroz svoj sajt. A odakle početi?

Upravo od imena tog sajta.

Ime vašeg sajta ili ukratko – domen – igra ulogu slovne alternative IP adrese vašeg sajta i, zahvaljujući njemu, možete lakše biti otkriveni na Internetu. Prilikom registracije vašeg domena vi ne birate samo njegovo ime (na primer: superhosting), već i njegovu ekstenziju (.rs).

I dok pri izboru imena domena nemate ograničenja, ekstenzije domena ne mogu biti tek tako izmišljene. SuperHosting.RS vam nudi izbor u moru od oko 350 ekstenzija domena, a, kako smo postali ovlašćeni registar nacionalnih domena, u tom moru možete naći i omiljene Srbiji .RS i .СРБ domene.

Zašto .RS i .СРБ ekstenzije domena?

.RS i .СРБ su ekstenzije domena Republike Srbije. Osim što pokazuju koju zemlju predstavlja određena firma/organizacija, ovi domeni nose sa sobom još prednosti:

  • Svi veći pretraživači, kao što su Google, Bing i Yahoo, daju prednost sajtovima sa nacionalnom ekstenzijom domena pri lokalnoj pretrazi.
  • Nacionalni domen nagoveštava da je vaša firma namenjena nacionalnom tržištu, što sugeriše da je regulisana nacionalnim zakonom. Ovo dodatno uliva poverenje vašim potencijalnim klijentima i saradnicima.
  • Možete kreirati svoju poslovnu elektronsku poštu sa sopstvenim domenom (na primer: [email protected]) i koristiti je prilikom registracije u APR-u.
  • Nacionalni domeni raspolažu sa mnogo više slobodnih imena domena od grupe domena najvišeg nivoa (na primer: .com), tako da su manje šanse da je ime domena, koje ste odabrali, zauzeto.
  • Prilikom registracije ovih domena se unose podaci koji se proveravaju od strane RNIDS-a, fondacije koja upravlja registrom nacionalnih Internet domena, i tako smanjuje rizik od zloupotrebe.
  • Ukoliko je vaša firma/organizacija posvećena kako nacionalnim, tako i internacionalnim klijentima, možete registrovati domen nacionalne ekstenzije zajedno sa domenom najvišeg nivoa (.com, .net, .org, .info, .biz) ili nekim specijalnim domenom. Na taj način možete odvojiti sadržaj, kao i vaše proizvode/usluge, prema ciljnoj grupi na osnovu zemlje odakle potiču, dok će oni imati jasnu predstavu za koga su određeni proizvodi/usluge namenjene.

Ali, da ne bismo samo pričali o prednostima nacionalnih domena, želeli bismo da ih vi sami iskusite – zato smo rešili da vam poklonimo vaučer sa kojim ćete moći da registrujete svoj .RS i/ili .СРБ domen na period od godinu dana za samo 120 RSD! Vaučer možete iskoristiti do 27.09.2019. godine* prilikom registracije novih domena.

Kako mogu da iskoristim vaučer?

Proces naručivanja je prilično jednostavan:

  • Upadni na naš sajt;
  • Unesi ime željenog .RS i/ili .СРБ domena;
  • Prati korake porudžbine;
  • Na poslednjem koraku možeš pregledati svoju porudžbinu, a ispod nje priloži svoj promo kod:

SUPERRS120

Koji su razlozi da ne iskoristim svoj SuperVaučer?

Greška 404 – razlozi nisu pronađeni.


*Vaučer je prvobitno važio do 20.09.2019. godine, ali je, zbog velikog interesovanja, njegova validnost produžena.

Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре