Osvoji kartu za OMGcommerce konferenciju!

Ostalo je još nekoliko dana i, prema poslednjim informacijama, ne mnogo karata za OMGcommerce – najveću regionalnu konferenciju za e-trgovinu.

Šta predstavlja OMGcommerce?

Ovo je sedmo izdanje konferencije koja se prve četiri godine održavala u Zagrebu, a potom promenila svoju lokaciju i preselila se u Beograd. Događaj se, pod realizacijom Netokracije, jednim od najuspešnijih poslovno-tehnoloških medija, ove godine fokusira na novu regulativu koja ide u korist poslovanju onlajn trgovaca u Srbiji. Osim regulative, biće predstavljene i druge zanimljive teme, pokrivajući priče o novim proizvodima (Product Track), kao i tendencijama i savetima u oblasti onlajn trgovine (Business Track).

Takođe, možete čuti i naše predavanje o velikom saobraćaju tokom kampanja pod imenom „High traffic during campaigns: Conquering an eCommerce nightmare“. Ceo program konferencije možete videti ovde.

Ko će biti tamo?

Događaju neće prisustvovati samo vlasnici onlajn prodavnica, već svi kojima je onlajn trgovina na neki način deo sadašnjosti ili plan za budućnost, kao i oni koji uvek žele da saznaju nešto više o aktuelnim temama iz sveta web-a.

Kad i gde?

Događaj će se održati u sredu, 20. novembra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu. Otvaranje konferencije je zakazano za 10:00h, a zanimljiva predavanja i minglovanje tokom pauza za kafu i ručak će trajati sve do 16:45h.

Već ti zvuči zanimljivo? Zašto te onda ne bismo poveli? 🙂

Sve što treba da uradiš jeste da ostaviš komentar i odgovoriš na naše pitanje:

Zašto želiš da prisustvuješ konferenciji?

Komentar možeš ostaviti u sekciji „Komentarišite“ ispod ovog članka, prilikom čega ćeš uneti svoje ime kao i imejl adresu. Ne brini se – tvoja imejl adresa neće biti javno vidljiva, već ćemo je koristiti kako bismo te obavestili da si upravo ti srećan dobitnik! Komentar možeš ostaviti do petka, 15. novembra, do 14:00h. Srećna tri dobitnika će biti objavljena istog dana u 17:00 časova.

Ne propuštaj priliku i ugrabi poslednju šansu da budeš deo priča koje oblikuju našu budućnost!


P.S. Pozivamo te da svratiš do našeg štanda i upoznaš se sa nama – sa zadovoljstvom ćemo popričati i podeliti nekoliko poklončića sa tobom! 🙂

Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

5 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре