7 domena za uspešnu Black Friday kampanju

Black Friday je sve bliži i već se oseća priprema za dočekivanje ovog „praznika“. U ovom okeanu promocija i sniženja, svaki trgovac traži najbolji način da zainteresuje potencijalne klijente i realizuje veću prodaju.

Tokom celog ovog pripremnog procesa, online preduzetnici planiraju:

 • Marketing strategiju;
 • Reklamne kampanje;
 • Zanimljive aktivnosti;
 • Tehničko obezbeđivanje resursa za neprekidan rajt veb-sajta;
 • Popunjavanje skladišta;
 • PR i komunikacije kroz razne društvene kanale.

A, kako biste privukli pažnju online zajednice još više, spremni smo da vam damo još jednu ideju – specijalna lending stranica za sve „vruće ponude“ za Black Friday.

7 domenskih ekstenzija za vašu promo stranicu

Napravili smo malu selekciju odgovarajućih domenskih ekstenzija koje biste mogli da koristite za vašu stranicu koja je posvećena ovom „prazniku“. U daljem tekstu možete pročitati više o njima.

1 – .discount

Nećete pogrešiti sa domenskom ekstenzijom poput .discount, pogotovo ako je vaš cilj da pokažete korisnicima šta mogu da očekuju. Ovaj domen je dobra mogućnost da probudite znatiželju publike i da ih naterate da otvore stranicu. Da se ne lažemo – svi vole sniženja, zar ne?

Cena nove registracije: 4420 RSD

2 – .promo

Sa domenom poput .promo teško će neko propustiti da otvori vaš sajt. Jasna, kratka i primamljiva opcija za ovaj tip lending stranica. Iskoristite prednost ove ekstenzije kako biste svojim klijentima predstavili sve promotivne ponude koje ste im pripremili.

Cena nove registracije: 2260 RSD

3 – .gratis

Planirate specijalna sniženja, poklone ili besplatne nagrade za vaše klijente? Neka im to bude jasno još pre nego da otvore vašu stranicu. Dovedite ih do vašeg online prostora sa jedinstvenim imenom u kom će otkriti sva vaša prijatna iznenađenja. Sličan gest će ih naterati da se osete specijalnim.

Cena nove registracije: 3040 RSD

4 – .shopping

Izazov pred kojim su postavljeni svi savremeni trgovci i preduzetnici sa ciljem zadržavanja pažnje klijenata se ispostavio dosta ozbiljan. Zato postoje i različiti načini za privlačenje korisničkog interesa. Sa domenskom ekstenzijom poput .shopping, mogućnosti za veliki broj poseta vam se znatno povećavaju.

Cena nove registracije: 4540 RSD

5 – .sale

Ako pripremate ozbiljna sniženja za vreme Crnog petka, uz ekstenziju .sale ne postoji način da ostanete nezabeleženi. Pomozite svojim klijentima da učine pravilan izbor proizvoda ili usluge tako što ćete im predložiti najbolju moguću cenu na tržištu.

Cena nove registracije: 4600 RSD

6 – .deals

Pripremili ste praznične ponude koje nisu za propuštanje? Naterajte svoje klijente da ih iskoriste tako što ćete ih odvesti na vašu promo stranicu i dati pravi razlog da zatvore ovu „pogodbu“ sa vama. Registrujte .deals domen i na stranicu dodajte svoje najbolje i najprimamljivije ponude.

Cena nove registracije: 4420 RSD

7 – .coupons

Ovaj domen je savršeni izbor kada su vaše promocije direktno povezane sa davanjem vaučera, kupona ili promo kodova za popust. Da li postoji bolji način da pokažete klijentima da trenutno imate rasprodaju i mogu da kupuju kod vas sa popustom?

Cena nove registracije: 7240 RSD

5 razloga da kreirate promo stranicu za Black Friday

Prednosti kreiranja specijalne lending stranice putem koje ćete pokazati svoje promo predloge i sniženja je mnogo. Dajemo vam nekoliko primera:

 • Sve ponude i sniženja postavljate na jedno mesto, što pomaže korisnicima da bez problema otkriju to šta traže.
 • Imate mogućnost za lako formiranje i brzo uređivanje stranice.
 • Povećavate prepoznatljivost vašeg biznisa.
 • Pomaže u promovisanju vašeg biznisa.
 • Vodi do većeg procenta realizovanih prodaja i povećanja broja klijenata.

I ne na poslednjem mestu…

Dobra priprema i jasna koncepcija stoje u osnovi uspeha, pogotovo u vreme velikih i dugoočekivanih dana sniženja i rasprodaja. A mi znamo koliko je važno da taj period prođe glatko, pa čak i da premaši vaša očekivanja.

Svim našim klijentima želimo uspešne prodaje i postizanje još većih rezultata!

Spremate kampanju za Black Friday i/ili Cyber Monday? Da li ste sigurni da će vaš sajt izdržati povećan broj poseta?
Kontaktirajte nas putem četa, imejla ili telefona unapred i procenićemo kakav resurs će vam biti neophodan kako biste osigurali besprekoran rad vašeg sajta!


Pretplatite se na naš SuperBlog kako biste prvi saznali najvažnije i korisne novosti iz sveta web-a i savete o vašem sajtu i digitalni razvoj.

Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре