Super Black Friday promocija

Black Friday je tu, a, kao što verovatno već znate, ni mi ne propuštamo da „proslavimo“ slične praznike.

Nećemo reći ovo prvi put – u osnovi svakog biznisa stoji veb-sajt. Takođe znamo da svi počeci mogu biti teški, pogotovo ako ulazite u nove vode. Zato smatramo da ovaj praznik može biti „vetar u leđa“ svim preduzetnicima – jer nam i Nova godina kuca na vrata, a valja se pripremiti za nju!

Da pređemo na stvar:

Imate samo četiri dana da iskoristite veliku Black Friday promociju! Zakupite hosting paket na period od godinu dana i iskoristićete čak 70% popusta! A kao da to nije sve, uz to dobijate i potpuno besplatan .RS domen!

I hosting i domen već od 1740 dinara? Gde to ima?

Samo kod nas. 😉

Promocija važi za sve hosting pakete

Tako je – bilo da odaberete naš paket za početnike, SuperStart, odlučite se za najpopularniji izbor naših klijenata, SuperPro, ili pak znate da vam je potrebno više resursa i zato izaberete naš najveći paket, SuperHosting – dobijate 70% popusta!

  • SuperStart + .RS domen = 1740 RSD za godinu dana
  • SuperPro + .RS domen = 3060 RSD za godinu dana
  • SuperHosting + .RS domen + RapidSSL = 6240 RSD za godinu dana

U zavisnosti od toga koji paket izaberete, možete uštedeti i preko 18 000 dinara!

Šta čekate?

Kao što smo rekli, promocija traje samo do 29. novembra u ponoć! To znači da imate samo četiri dana da izaberete najbolju uslugu za vas i vaš biznis.

Niste sigurni koju uslugu da izaberete? Kontaktirajte nas putem četa u donjem desnom uglu, telefona ili emaila i pomoći ćemo vam!

3…2…1…

Start! Izaberite svoj paket već sada ovde.


Pretplatite se na naš SuperBlog kako biste prvi saznali najvažnije i korisne novosti iz sveta web-a i savete o vašem sajtu i digitalni razvoj.

Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 votes
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments