Šta je hosting, a šta super i da li je kum dugme?

Nakon što smo dobar deo vremena proveli iza kulisa, vodeći računa da sve protiče glatko, došao je trenutak da vam se predstavimo. Sa nekima od vas smo se već upoznali na WordCamp-u u Nišu pre nekoliko meseci, dok će sa drugima ovo biti prvi susret sa nama. Sa željom da to obraćanje ne bude ignorisano kao uvodna reč direktora škole na Dan Svetog Save, iskoristiću priliku da vas ukratko upoznam sa nama.


Ko smo mi?

Mi smo SuperHosting.RS. Mi se brinemo o vašem onlajn prisustvu – čuvamo mesto za vaše sajtove i imejl adrese, vodimo računa da oni budu bezbedni i pružamo besprekornu podršku za sva pitanja koja možete imati u vezi sa njima.


Šta je tu hosting a šta super?

Hosting je dom za tvoj sajt. Kada kažemo dom, ne mislimo samo na prostor u kom je tvoj sajt smešten. Hosting kao potpuna usluga nudi mnogo više od toga – brzo učitavanje tvog sajta, dovoljno prostora kako bi mogao da se slobodno razvija, potpunu zaštitu od zlonamernih napada, besprekornu podršku, nekoliko backupa nedeljno (jer svima treba bar jedan undo u životu, zar ne?)…sve to i još mnogo stvari kojima ćemo vas iznenađivati je ono što čini Hosting – SuperHostingom.


Kum nije dugme


Samo što ne kumujemo na venčanjima, već na Internetu. Ime tvog sajta (domen) je tvoj onlajn identitet. On igra ulogu slovne alternative IP adrese tvog sajta i, zahvaljujući njemu, možeš lakše biti otkriven na Internetu. Uz biranje naziva tvog sopstvenog domena ti biraš i njegovu ekstenziju – .com, .rs, .net…možeš da izabereš koliko god ekstenzija želiš u moru od oko 350 varijanti.


I dok se neprestano trudimo da budemo i SuperDomaćini i SuperKumovi, želimo da vas pozovemo da nas zapratite na Fejsbuku i Instagramu – na taj način ćete imati prilike da budete u toku sa svim novitetima, dešavanjima, ali i da naučite mnogo korisnih stvari – jer mi smo tu da bismo zajedno radili na izgradnji vašeg onlajn prisustva.


Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
5 1 глас
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре