Ostani kod kuće – budi onlajn.

Verovatno ne bismo lagali kada bismo tvrdili da je poslednjih par nedelja proteklo vrlo turbulentno, gađajući skoro svaki aspekt naše svakodnevnice – sa poslovne, kulturološke, obrazovne, pa i socijalne tačke gledišta. Brzim širenjem virusa COVID-19 se primećuje neizvesnost budućnosti ekonomskog statusa što na globalnom, to i na nacionalnom i lokalnom nivou. Tu dolazimo do ključne reči: neizvesnost. Na pitanja poput „Do kada će ovo trajati?“, „Kako će se završiti?“ ili „Kako će uticati na moj biznis?“ još uvek niko nema odgovor. Vremenom ćemo imati sve odgovore, ali isto tako možemo uticati da budu što pozitivniji.

Ostani kod kuće

Za početak, zdravlje je uvek bilo i biće prioritet. Jedna od mera protiv širenja bilo kakvog virusa, uključujući i korona virus, je izbegavanje ličnog kontakta. Kako ne bismo dozvolili da mi sami, a ujedno i naši najbliži, budemo žrtve virusa, poštujmo savete specijalista da veći deo vremena provodimo kod kuće.

Briga o našem timu je takođe prioritet – iz tog razloga je ekipa SuperHosting.RS-a počela sa radom od kuće. Na ovaj način smanjujemo mogućnost širenja virusa COVID-19 među kolegama i njihovim bližnjima, a istovremeno nastavljamo da budemo vama na usluzi.

Ne čekaj, a deluj

Trenutna situacija nameće da veći deo naše populacije ostane kod kuće – i to ne bi trebalo da nas plaši. Dok su kod kuće, ljudi sve više vremena provode uz Internet. Bilo da je u pitanju pretraga informacija vezana za razvoj novih biznisa, za lični razvoj, promenu biznis modela, jedno je sigurno: informacija koje dolaze iz onlajn izvora je sve više i više.

To je razlog zašto mnogi vide idealnu priliku da započnu svoj biznis onlajn, tražeći novi posao od kuće, radeći na novom biznisu ili transformišući svoj tradicionalni biznis u digitalni. Štaviše – ovo je vreme kada naši hobiji mogu postati naše zanimanje.

Nagli rast ove tendencije se jasno primećuje i šalje jedan ozbiljan izazov u našem smeru. Naš zadatak je da obezbedimo besprekoran rad svih sistema 24/7, kao što smo i do sada radili.

Znamo da još uvek ima preduzeća koja su iz nekih razloga odlagala svoje onlajn pozicioniranje. Drugi se suočavaju sa izazovom da adaptiraju svoj već postojeći biznis tako što će nastaviti da nude svoje usluge i proizvode klijentima, ali onlajn. U oba slučaja nema mesta panici. U Srbiji iimamo tu privilegiju da je veza sa internetom odlična, te je sada možemo iskoristiti na pravi način.

  • Radite u teretani? Pokazujte vežbe koje se mogu raditi kod kuće – onlajn.
  • Predajete strani jezik? Budite na raspolaganju svojim učenicima onlajn!
  • Volite da kuvate? Zašto ne biste podelili vaše omiljene recepte onlajn?
  • Bavite se trgovinom? Vreme je da postanete deo onlajn trgovine!

Postoji mnogo instrumenata i platformi koje dozvoljavaju biznisima da se adaptiraju dosta brzo, ako ne i povećaju svoj potencijal kroz onlajn prisustvo. U narednim objavama ćemo vas upoznati sa različitim pristupima i savetima na koji način možete lako da pozicionirate svoj biznis onlajn ako još uvek to niste uradili, kao i da iskoristite instrumente koji su uključeni u naše usluge u svrhe boljeg poslovanja.

Ekipa SuperHostinga je tu da biste vi, naši klijenti, bili spokojni i sigurni da je vaš biznis dostupan u svako vreme. Ostanite kod kuće, a budite prisutni – onlajn.


Metodi Drenovski
Metodi Drenovski
Metodi je upoznat sa svim dešavanjima u digitalnom svetu i zna da hosting usluga nije prosto mesto na serveru. Ona je mnogo više od toga - kvalitet, pouzdanost, podrška i potpuno veb rešenje. Metodijeva SuperSila je da pomogne svim našim klijentima da poboljšaju svoje onlajn prisustvo.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре