Open IT – Otkrij svoju strast u oblasti informacionih tehnologija

Da li ste spremni za događaj koji će okupiti preko 250 mladih i ambicioznih ljudi posvećenih IT industriji?

Open IT je jedna od najvećih studentskih konferencija koja se ove godine održava 14. i 15. marta u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka. Pod pokroviteljstvom studentske organizacije AIESEC se održava već 14. put zaredom i okuplja preko 250 delegata sa različitih fakulteta IT usmerenja.

Ova interaktivna dvodnevna konferencija ima za cilj da podstakne razvoj mladih u Srbiji i upozna ih sa mnogim prilikama koje im se pružaju kroz praktičan rad u izazovnom okruženju.

Iz ovih razloga smo i rešili da podržimo ovaj divan događaj i da se uključimo u razvoj mladih u Srbiji.

Šta možete očekivati?

Teme ovogodišnje konferencije su:

  • Cyber Security
  • Digital Marketing
  • IT Project Management
  • Data Science
  • IT Trends

Svaka od ovih tema će biti pokrivena raznim radionicama, motivacionim govorima i panel diskusijama u kojima će učesnici imati prilike da aktivno učestvuju i upoznaju se sa vodećim kompanijama iz oblasti IT-a.

Zašto treba da se prijaviš?

Ako ste mladi, ambiciozni i želite da se razvijate u IT sferi, ali još uvek niste sigurni odakle da krenete – ovo je pravo mesto za vas. Open IT će vas upoznati sa mnogim prilikama koje se pružaju i motivisati da se usmerite na pravi način.

Osim toga, prijave se uskoro zatvaraju, tako da ako do sada niste imali prilike – pravac na njihov sajt, popunite formular za prijavu i dođite da se družimo!

P.S. Ukoliko ste jedan od učesnika, nemojte da zaboravite da posetite naš štand i iskoristite priliku da dobijete zanimljive poklone! Vidimo se! 🙂


Magdalena Vasev
Magdalena Vasev
Marketolog u IT-ju, IT-jevka u marketingu: Magdalena ima mnogo nadimaka i još više interesovanja. Razapeta između kreativnosti i logike, trudi se da svakodnevno nauči nešto novo i u istoj meri naučeno podeli sa drugima. Diše digitalno - živi socijalno.
0 0 гласови
.
Pretplata
Obavesti me ukoliko
guest

0 Comments
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре